Grönvalls Måleri i Gävle AB

Välkomna till bloggen den här tisdagen. Jag hoppas ni mår fint och att ni ser fram mot att läsa här i bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när huset skulle målas om, och jag hoppas att det här inlägget kan vara till hjälp för er alla som även ni planerar någonting inom måleri. Om ni behöver få hjälp av en målare i Gävle tänkte jag att jag ville rekommendera er att i så fall vända er till samma målare i Gävle som jag vände mig till, för de gjorde ett bra jobb. Därför ska jag skriva några rader om företaget som för övrigt heter Grönvalls Måleri i Gävle

Jag är så glad att jag hittade ett hus i Gävle som jag kunde köpa. Jag har bott 50 mil söderut i 10 år men längtade tillbaka till min barndomsstad. Så dök det upp rätt tillfälle med det här huset. Det är ett hus som behöver rustas upp rätt så ordentligt. Jag tycker att ett gott första intryck är viktigt, och det såg varken trevligt eller välkomnande ut med den hemska fasaden som inte blivit målad på 30 år, minst, det var därför jag tog kontakt med Grönvalls Måleri i Gävle för att få det ommålat. Det var en granne som gav mig rådet att vända mig till Grönvalls Måleri i Gävle. Han berättade att även han fått hjälp av deras målare i Gävle, att det är ett pålitligt och seriöst företag. Det var ett bra tips, jag fick god hjälp och om ni liksom jag behöver få hjälp av målare i Gävle med omnejd vill jag bara säga att det vore konstigt om ni inte blev nöjda ifall ni tar hjälp av det här företaget.