Jag är nöjd med min frisör i Vadstena

God morgon och riktigt varmt välkomna till bloggen även idag ska ni vara, alla mina underbara och fantastiska läsare. Jag har varit och klippt mig hos en frisör i Vadstena och jag blev riktigt nöjd med klippningen. På grund av att jag blev så nöjd så bestämde jag mig för att skriva ett inlägg på bloggen om denna frisör i Vadstena på bloggen idag, så att ni som också vill gå och klippa er eller göra någon annan behandling med håret ska veta om att ni i så fall kan få hjälp på frisersalongen Beauty by K&A. 

Jag har klippt mig på olika salonger genom tiderna och ibland har jag blivit riktigt nöjd och någon gång blivit ordentligt besviken också. För ett halvår sedan flyttade jag till Vadstena. Jag visste inte vilken frisör i Vadstena som jag borde gå till, så var det en tjej på jobbet som en dag kom till jobbet nyklippt, hon var snygg i håret och så berättade hon att hon klippt sig hos Beauty by K&A. Hon berättade att hon alltid klipper sig där och hon trodde inget annat utan att även jag skulle kunna bli nöjd om jag gick dit. Jag har fått en frisyr som jag trivs med och uppriktigt sagt var det hög tid för en klippning eftersom jag inte hade klippt mig på över ett halvår. Jag rekommenderar er att gå till denna frisör i Vadstena eftersom jag själv blivit så nöjd som jag blev. Frisören som klippte mig var noggrann och såg till att ge mig en frisyr som jag passar i. Frisören var noga med att ta reda på mina önskemål för att ge mig en frisyr som stämmer överens med mig och min personlighet.