En hemsida även för den mest pretentiösa

Hej alla! Hur mås det runtomkring i hem och stugor? Jag har det i alla fall bra och det hoppas jag att ni har det också. Jag är egenföretagare och de kanske är bra det, för jag är nämligen väldigt pretentiös och har stora krav och säkert inte lätt att samarbeta med många gånger. Då passar det mig bra att vara min egen, på mitt företag kan jag vara påve hur mycket jag vill. Nu har jag ordnat så att företaget mitt har en hemsida, och har någon av er ett företag i Borås och vill få en hemsida så tänkte jag mig att jag skulle berätta om ett företag som heter Adsearch. 

Jag hade höga krav på hur hemsidan skulle se ut, vilka bilder som skulle finnas och vilken färg det skulle vara på bakgrunden. Sedan hade jag en hel del åsikter om hur mitt företag skulle presenteras på hemsidan med texten, och uppriktigt sagt var jag inställd på från början att Adsearch kanske inte skulle kunna göra en hemsida utifrån alla specifika önskemål och krav som jag hade, men där hade jag helt fel i mina misstankar. Det visade sig att de lyckades tillfredsställa samtliga behov som jag hade gällande denna hemsida i Borås och så var det till och med så att när hemsidan var färdig och hamnade på nätet, så var den till och med betydligt mycket bättre än vad jag någonsin kunde tro. Nu har jag en hemsida som verkligen beskriver mitt företag på ett bra sätt, och kunderna som varit inne och läst på sidan säger att de tycker att den är jättebra. Jag kan nu inget annat än att rekommendera er alla med företag i Borås som behöver en hemsida, att höra av er till Adsearch.