Jag blev uppvaktad med blommor på min födelsedag

Jag blev så glad i dag när ett blomsterbud ringde på dörren. Jag fick underbara blommor och detta var jag helt oförberedd på. I dag fyller jag år och på grund av denna pandemi så har jag mest varit isolerad och att ordna ett födelsedagskalas för många är inte att tänka på. Hur som helst så visade det sig att mina syskon och syskonbarn hade köpt en bukett blommor i Örkelljunga hos blomsterbutiken Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ och så sänt blommorna med blomsterbud till mig, och med ett handskrivet gratulationskort där de gratulerade mig på min födelsedag. Det värmde verkligen, och jag har nu satt blommorna i en vacker vas på bordet. Det blir förstås kaffe och tårta och så har jag bjudit in en granne och vi ska hålla avståndet givetvis. Blommor har jag alltid varit svag för, och jag har många gånger handlat olika blommor i Örkelljunga hos Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ, och jag är så tacksam till att det fortfarande finns riktiga blomsterbutiker, till och med för oss i Örkelljunga med omnejd som tycker om blommor. Jag har bott i Örkelljunga i många år och denna blomsterbutik minns jag att den fanns redan när jag flyttade till bygden. Är det någon av mina läsare som vill skaffa vackra blommor, eller kanske behöver begravningsblommor, då tycker jag att ni ska besöka denna blomsterbutik. De säljer även vackra stenar och kristaller som passar som dekoration. Jag kan säga som så att det här är en butik som passar alla i Örkelljunga med omnejd som har intresse av blommor. Nu ska jag duka fram assietter och kaffekoppar för om en halvtimme kommer min käre granne hit och jag ska skriva ett inlägg om detta senare under dagen.